Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Masini

Te invitam sa alegi masina potrivita pentru tine din gama variata oferita de Caruno

OFERTA SUPUSA UNOR TERMENI SI CONDITII.

Sortare dupa pret:

Mercedes-Benz C220
Pret de la: 50 €/zi

5
2
2
Skoda Rapid Limuzina
Pret de la: 14 €/zi

5
2
3
Ford Focus
Pret de la: 17 €/zi

5
2
3
Audi A3 5 Usi Sportback
Pret de la: 18 €/zi

5
2
3

OFERTA SUPUSA UNOR  TERMENI SI CONDITII.

Masini verificate cu garantie si calitate WELT AUTO!

Serviciu de Inchirieri Masini in Cluj

Aceste servicii le gasesti si in Sibiu, Targu Mures, Timisoara, Budapesta sau Viena.

Preturile pentru inchirieri auto afisate CONTIN TOATE TAXELE INCLUSE care presupun: asigurarea obligatorie, asigurarea full casco, Rovinieta (taxa de drum), plus taxele pentru soferul aditional.

NU SUNT INCLUSE in pret: amenzile de circulatie si de parcare, combustibilul, pana de cauciuc sau cauciucurile taiate din diverse motive.

In functie de necesitati, inchiriem accesorii auto complementare precum: sistem de navigatie GPS, scaun pentru copil, lanturi de zapada si valet services. Va rugam sa solicitati accesoriile de mai sus in mesajul pe care il trimiteti, pentru a cere oferta de pret.

In functie de modelul autoturismului ales, se va percepe o garatie cuprinsa intre 150 si 1800 de euro, care se va restitui in momentul predarii masinii inchiriate.

Masini de Inchiriat in Cluj la Aeroport

Caruno rent a car va ofera livrare gratuita la aeroportul din Cluj-Napoca, precum si in orice alta zona a orasului, in intervalul de timp cuprins intre orele 9:00 si 20:00.

In ceea ce priveste taxele de livrare pentru aeroporturile din tara si anume: Targu Mures, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Bacau si pentru cele din strainatate precum Budapesta si Viena, se va percepe o taxa calculata in functie de numarul de zile pentru care se inchiriaza masina.
Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.


Compania Caruno Rent a Car nu garanteaza marca si tipul de masina, doar categoria. In unele cazuri nu vom putea livra masina aleasa de dumneavoastra, dar va vom servi cu o masina din aceeasi categorie sau mai mare si mai scumpa, dar la acelasi pret.
 


Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Inchirieri Masini Cluj din Aeroport - Masini de Inchiriat in Toata Tara