Oferta Caruno rent a car Cluj
ยป
Card de fidelitate

Card de fidelitate
Caruno Rent a Car Cluj Napoca pentru clienti deplin multumiti

Card de Reducere Rent a Car CarunoClientul nostru este cel care trebuie sa fie multumit, rasfatat si sa beneficieze de cele mai bune servicii adaptate necesitatilor lui, indiferent de standarde. De aceea, compania Caruno rent a car este mereu aproape de client, fiindca la Caruno inchirieri auto nu esti niciodata singur. Deoarece munca pe care o facem in beneficiul clientul este un mod de a trai pentru compania noastra, ne dorim ca si clientii nostri sa fie pe deplin multumiti.

Oferim la fiecare inchiriere auto de la oricare aeroport intern, fie el Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Bacau sau de la aeroporturile din Budapesta si Viena, precum si din oricare alta locatie din Romania, un card de fidelitate prin care clientul beneficiaza de o reducere cuprinsa intre 10 si 15%.

Pe langa aceasta, fiecare client al nostru, nou sau vechi, poate sa negocieze pretul de inchiriere in cazul in care doreste o masina pentru o perioada mai lunga de timp.

In plus, anul acesta, fiecare client Caruno rent a car va primi din partea companiei noastre cate un cadou ce va consta intr-un mini parfum, diverse marci renumite, pentru a-si aminti cu placere de timpul petrecut alaturi de familia Caruno inchirieri auto.
 Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Card de Reducere Caruno - Inchirieri Auto Cluj Aeroport