Oferta Caruno rent a car Cluj
ยป
Airport Transfer
Valet Services - Inchiriere Masina cu Sofer Cluj

Va prezentam flota noastra de masini

Airport Transfer masini de lux
Ce presupune serviciul de Inchirieri Masini cu Sofer?

Pentru a ajunge la diverse conferinte sau la intalniri de lucru, oamenii de afaceri apeleaza la servicii care se ridica la standardele business, deoarece timpul, confortul si siguranta sunt cele mai pretioase instrumente. Din acest rationament, oamenii de afaceri cauta masini business tip valet services, de inchiriat, deoarece le ofera o mobilitate mai mare si le faciliteaza deplasarea intre diferite evenimente.

Caruno Consult pune la dispozitia clientilor pretentiosi serviciul valet services. In cazul in care va doriti servicii de inchirieri masini de inalta calitate, o masina de lux si un sofer profesionist, manierat, care vorbeste mai multe limbi si care sa stea la dispozitia Dumneavoastra non-stop, noi va oferim pachetul de rent a car valet services.

Soferul nostru va asteapta la data si locatia solicitata si va va conduce si oferi asistenta pe tot parcursul sederii Dumneavoastra, pentru a va asigura tot confortul si ajutorul de care aveti nevoie.
 

Valet Service Caruno - Masini Cluj cu Sofer de InchiriatAvantajele acestui serviciu sunt extrem de numeroase.

1. In primul rand, nu mai trebuie sa va stresati cu gasirea unui loc de parcare intr-un oras foarte aglomerat. Caruno rent a car preia aceasta grija in locul dumneavoastra.
2. In timp ce sunteti condusi spre destinatie nu acumulati oboseala si stres datorate traficului, puteti sa va relaxati sau sa va canalizati atentia spre alte directii.
3. In plus, beneficiati de confortul dorit pe care vi-l poate oferi o masina din gama de lux.
Valet services oferit de Caruno rent a car adauga o nota de lux, confort si relaxare sederii Dumneavostra in orice locatie dorita din Transilvania.

Puteti solicita acest serviciu in oricare din aeroporturile din intreaga tara si din strainatate: Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Bacau, Budapesta si Viena.
Va asiguram tot confortul si serviciile de care aveti nevoie, deoarce un cliet multumit este o carte de vizita in plus pentru Caruno rent a car.

Pentru ulterioare detalii legate de pret sau servicii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.
 

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Airport Transfer Business Class-Inchirieri Masini cu Sofer