Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Guestbook

Guestbook

Margarit Pedro Veronica
"Foarte multumiti ..oridecateori va fi nevoie, vom fi clienti fideli..:)"

Bogdan Satmarean
"Am închiriat masina (VW 6 combi) de la Caruno pe 3 saptamâni în august si am fost foarte multumit. Masina a fost exact ce am rezervat si serviciul oferit de Zsolt si angajatii firmei au fost fara repros. Ne vom întoarce sigur când mai revenim în tara."

Valy Danalache (via Facebook)
"Am închiriat o masina automata de la Caruno si totul a fost perfect. Oamenii astia chiar sunt profesionisti si ii voi recomanda cu placere de cate ori voi avea ocazia. Felicitari Caruno si multumesc"

Claudiu Adrian Man (via Facebook)
"Probabil cei mai serios din Cluj! Recomand cu incredere!"

ovidiu moldovan
"Felicitari pentru seriozitate."

Maddalena Buza (via Facebook)
"Buna ziua vroiam sa ma esprim si eu. Am inchiriat o masina automata de la Caruno, sapte locuri, nou nouti si totul a fost perfect. Voi recomanda cu placere de cate ori voi avea ocazia. Si prenotezi si pentu anul viitor de la ei. Felicitari Caruno si mul?umesc."

Mihail Radoiu
"Am inchiriat de mai multe ori si am fost foarte, foarte multumit. Intotdeauna a fost exact ce am rezervat Si serviciul oferit de Zsolt Si angajatii firmei au fost fara cuvinte. Ne vom intoarce tot la ei, atunci cand vom avea nevoie. Recomand cu mare incredere sa inchiriati masina dorita, la preturi destul de avantajoase."

Arabela Hold (via Facebook)
"Super Service, super preturi, super masini, super oameni.... Sunt multumita si a functionat totul.... Te poti baza pe ce spun, simplu si cuprinzator firma de baza pe care poti fara frica indica oricarui..... Mare multumita voua :)...."

T. Mircea
"Totul a fost perfect, de la primirea masinii pana la predare. Masina foarte buna, curata si perfect functionala. Am avut un Opel Zafira de 7 locuri. Va multumim !"

Maria Costan
"Peste asteptarile mele de bine , seriozitate ,profesionalism . Implicarea personala a domului Zsolt in buna functionare a serviciilor oferite de Caruno. Cu siguranta voi închiria tot de la Caruno ori de cate ori voi reveni ín Romania . Felicitãri si va multumesc"

Parerea ta conteaza!

 
 
Introduceti codul din imagine:

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Guestbook-Caruno