Oferta Caruno rent a car Cluj
ยป
Conditii

Termeni si Conditii pentru a inchiria o masina de la Caruno

Autoturismul inchiriat poate fi folosit doar cu respectarea stricta a legislatiei rutiere si a tuturor modificarilor acesteia, a hotararilor sau a reglementarilor ce modifica sau completeaza legislatia rutiera in vigoare, la data incheierii contractului. Orice incalcare a acestor norme in legatura cu obiectul prezentului contract, va duce automat la costuri suplimentare, ce se vor factura clientului.
Autoturismul inchiriat nu poate fi folosit la transportul de persoane sau bunuri materiale si nici pentru tractarea altor autoturisme, contra cost.

Autoturismul inchiriat nu poate fi folosit la transportul de materiale periculoase sau interzise prin lege, toate responsabilitatiile pentru aceste activitati revin in exclusivitate clientului.

Autoturismul inchiriat va fi folosit doar in limitele tehnice impuse de constructor si nu va fi folosit in competitii de viteza sau concursuri auto. In cazul defectiunilor aparute ca urmare a acestor activitati, autoturismului i se va intocmi un raport de activitate si un raport tehnic constatator iar clientul va raspunde material pentru acesta, urmand a se intocmi actele legale de plata.
Autoturismul inchiriat nu poate fi folosit decat de catre persoana semnatara a contractului sau de o persoana desemnata de aceasta, numit utilizator, si care va fi specificata in contract. Orice modificare a acestei clauze trebuie anuntata si trecuta in contract. In cazul in care nu se respecta aceasta clauza se va intrerupe contractul de inchiriere.
Autoturismul inchiriat nu poate fi folosit de catre soferi incepatori!

Este interzisa conducerea autototurismului inchiriat de catre persoane aflate sub influenta alcoolului, drogurilor sau al altor substante interzise prin lege, pe toata durata desfasurari prezentului contract. In eventualitatea producerii unui incident rutier in urma caruia se constata incalcarea acestei prevederi, clientul raspunde material, civil sau penal, in totalitate, pentru pagubele produse. Clientul plateste inclusiv zilele in care a stationat cu masina, pretul fiind cel practicat pe zi de inchiriere.  

Pe durata contractului, orice defectiune aparuta va fi remediata doar cu acordul proprietarului sau de catre acesta, in service-urile autorizate de catre Caruno rent a car.

La parcarea autoturismului in spatiile special amenajate, se va plati taxa aferenta, dupa care autoturismul va fi incuiat si asigurat, pentru evitarea eventualelor furturi. Nu se vor lasa niciodata acte originale in interiorul masinii in timpul stationarii acesteia.
Clientul se obliga sa returneze autoturismul inchiriat la sfarsitul perioadei de inchiriere in starea initiala. Orice modificare a starii initiale prin lovire sau distrugere, va duce la folosirea partiala sau totala a fondului de garantie constituit pe perioada inchirierii.
Clientului i se interzice vanzarea, subinchirierea sau lasarea drept gaj a autoturismului inchiriat.

Varsta

Pentru inchirierea unui autovehicul este obligatoriu ca soferul sa aiba varsta minima de 21 de ani si/sau sa aiba permis de conducere categoria B, de minim un an. Proprietarul isi rezerva dreptul de a refuza inchirierea unui autovehicul catre un client fara nicio explicatie suplimentara.

Livrarea

Perioada minima de inchiriere este de 4 zile. Prima ora de intarziere este gratuita. Urmatoarele 2 ore se taxeaza cu 20 euro/ora. Orice intarziere peste aceasta perioada se taxeaza cu contravaloarea unei zile intregi de inchiriere. Orice intarziere care depaseste 8 ore va fi considerata ca rea intentie sau eventual furt, ducand la pierderea fondului de garantie sau dupa caz la anuntarea organelor de politie, departamentul furturi auto, pentru recuperarea fortata a autoturismului.

Autovehiculul este livrat clientului, in baza prezentului contract, in stare generala buna si functionala. La livrare, proprietarul este dator sa instiinteze clientul despre eventualele defectiuni minore, iar acesta isi rezerva dreptul de a accepta sau nu inchirierea.

Livrarea autoturismului se face in urma semnarii, de catre ambele parti, a prezentului contract, a platii garantiei si a taxelor de catre client. Odata cu livrarea autovehiculului, clientului ii sunt incredintate documentele de identificare ale acestuia, in copie xerox.

Clientul raspunde material pentru orice paguba sau dauna pricinuita prin accident cauzat de incredintarea spre conducere a autovehiculului catre un sofer neautorizat de catre proprietar.


Modalitate de plata / Tarife practicate

Tarifele de inchiriere sunt cele prezente in oferta, la care se adauga anumite reduceri in functie de numarul de zile de inchiriere. Plata serviciilor, precum si garantia se platesc integral la inceputul perioadei de inchiriere.

Pentru garantie se intocmeste factura si chitanta pentru toata suma prevazuta in contract.

Platiile se pot face in euro sau lei cu cash sau cu card de credit / debit Master / Visa.

In tarife sunt incluse asigurarea obligatorie, asigurarea full casco, Rovinieta (taxa de drum) plus taxele pentru soferul aditional.

In tarife nu sunt incluse amenzile de circulatie si de parcare, combustibilul, pana de cauciuc sau cauciucurile taiate din diverse motive.

Asigurarea

Asigurare completa este tarifata între 9€-25 €/zi cost suplimentar, iar tarifele diferentiate au limita de km. Acesta variaza între 50km/zi, 100km/zi sau 200km/zi sau nelimitat in functie de pachetul tarifar extra ales.
Pretul pentru pachetele cu km nelimitati variaza intre 5
-25€/zi.

 
Autovehiculele folosite au asigurari CASCO valabile pe teritoriul Romaniei.

In cazul deplasarilor in strainatate, clientul se obliga sa plateasca asigurarile suplimentare de furt si accidente in afara tarii, precum si imputernicirea notariala.

Asigurarile acopera toate daunele provocate de accidente sau incidentele minore ce sunt provocate de alte persoane decat clientul sau imputernicitul acestuia, cu conditia intocmirii formatiunilor legale, a procesului verbal constatator, a dovezii de reparatie, anexa 2, eliberata de politia rutiera de pe raza localitati unde s-a produs incidentul.

Asigurarile nu acopera daunele provocate de erori de pilotaj, zgarieturi, capace de roti sparte, pene de cauciuc etc.

Asigurarile nu acopera defectiunile produse la motor sau subansamblele acestuia care sunt cauzate din vina clientului, rezultate in urma unei utilizari necorespunzatoare. Acestea vor fi certificate de catre un atelier auto specializat.

Asigurarea nu acopera daunele provocate de catre client ca urmare a consumului de alcool, droguri sau al altor substante interzise prin lege. In aceste cazuri clientul va suporta toate cheltuielile de reparatie, inclusiv zilele de stationare in service.

Asigurarea nu despagubeste furtul autoturismului in cazul in care acesta este lasat cu cheile in contact, descuiat si nesupravegheat. Pentru despagubirea furtului este obligatorie prezentarea cheii cu care a fost predata masina catre client.

Pe durata prezentului contract clientul raspunde de toate daunele produse unor terti, in cazul in care acestia au cerin?e suplimentare sau in cazul in care valoare pagubelor depaseste suma asigurata.

Asigurarea nu acopera eventualele amenzi de circulatie pe timpul desfasurarii contractului de inchiriere, ele fiind suportate de catre client. In eventualitatea in care amenda soseste prin posta la o durata ulterioara, procesul verbal de constatare a contraventiei va fi returnat politiei pe raza localitatii unde s-a produs contraventia, insotit de actele celui care a semnat contractul de inchiriere sau a utilizatorului desemnat de acesta.

Documentele necesare pentru inchirierea unei masini
•    Cartea de identitate in original si in copie;
•    Permis de conducere in original si in copie;
•    Documentele trebuie sa apartina persoanei care inchiriaza si semneaza contractul de inchiriere.

Garantia

Garantia se plateste in functie de tipul autoturismului si al pachetului de extra asigurare sau pachetului de extra km ales si in functie de varsta soferului, acesta variaza între 100€ - 2500€.

1. Tarifele afisate pe site sunt fara extra garantie si intra in categoria depozite (garantie) care variaza intre 800€ - 2500€.
2. Preturile care includ extra garantie full casco au garantie cuprinsa intre 100€ - 400€.

Compania Caruno Rent a Car nu garanteaza marca si tipul de masina, doar categoria. In unele cazuri nu vom putea livra masina aleasa de dumneavoastra, dar va vom servi cu o masina din aceeasi categorie sau mai mare si mai scumpa, dar la acelasi pret.


Caruno rent a car

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Termeni si Conditii Caruno