Oferta Caruno rent a car Cluj
ยป
Despre Noi

Despre compania Caruno Consult

Cine suntem?

Firma Inchirieri Auto Cluj NapocaCompania Caruno deruleaza activitati de rent a car, oferind servicii profesioniste de inchirieri auto la  standarde inalte calitative si la  preturi bune. Avand o traditie pe piata rent a car din Romania, compania noastra va ofera servicii diversificate si avantajoase la un bun raport calitate-pret.

Caruno rent a car a inceput ca o afacere de familie, la nivel local, acum mai bine de 10 ani, momentan avand o flota auto de peste 100 de autoturisme.

Echipa Caruno rent a car este tanara, dinamica, si mereu la dispozitia clientului. Unul dintre avantajele companiei de inchirieri auto Caruno este ca angajatii nostri vorbesc mai multe limbi printre care: romana, engleza, italiana, spaniola, maghiara, franceza si germana, lucru care faciliteaza comunicarea cu o gama cat mai variata de clienti.  
Experienta din domeniul rent a car ne-a invatat ca onestitatea, proptitudinea si seriozitatea in tot ceea ce facem sunt principiile de baza care stau la baza companiei noastre.
 

Ce servicii oferim?

Masina la Aeroport ClujCredem in oferirea unor servicii la standarde inalte de integritate pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri, punand la dispozitie o gama larga de servicii, de la inchirierea unui model auto economic, la un model business class sau la apelarea serviciului nostru de valet services prin care punem la dispozitia clientului un sofer pe toata durata inchirierii. Principiile acestea de functionare ne propulseaza ca lideri in domeniul nostru de activitate si pastreaza respectul fata de clientii nostri in acelasi timp.

Deoarece siguranta si confortul clientului sunt prioritatile companiei noastre Caruno rent a car, oferim servicii prompte in regim non-stop, de inchirieri auto, deservind aeroporturile din intreaga tara. Stam la dispozitia pasagerilor care sosesc sau pleaca din diversele aeroporturi din Romania. Asiguram livrarea permanenta a masinii la aeroporturile din tara si din strainatate precum: Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Bacau, Budapesta si Viena sau in oricare alta zona a Romaniei.
 

Ce masini contine parcul nostru auto?

Fiind o campanie cu o traditie de peste 10 ani in domeniul inchirierii auto din Romania, Caruno rent a car va ofera o gama variata de masini de inchiriat noi, diverse modele, intr-o stare tehnica buna si aspect exterior exceptional, la preturi avantajoase.

Punem la dispozitia clientului o larga varietate de masini cu cutie automata de ultima generatie (DSG si altele).

Caruno rent a car este o societate de inchirieri auto dinamica, mereu in dezvoltare, si angajata sa ofere servicii la standarde  inalte adresate clientilor nostri.
Stam la dispozitia vechilor si noilor clienti printr-o gama diversificata de categorii auto: de la economic, la compact si pana la business class. Livram clientului autoturismul dorit in orice locatie solicitata.
Parcul nostru auto este alcatuit din masini gama: Audi, BMW, Volkswagen, Ford, Opel, Skoda, Toyota, Renault etc.
 

Cum rasplatim clientii?

Suntem una dintre cele mai valoroase si de succes companii de rent a car, care pune clientul pe primul loc in toate serviciile pe care le oferim. Interactiunea directa cu clientul pe toata durata inchirierii auto este cea mai importanta pentru noi, indiferent de ora si de problema cu care suntem apelati. Raspundem prompt si direct oricarei solicitari din partea clientului nostru.
Caruno rent a car ofera solutii variate de inchirieri auto, adaptate oricarei cerinte, pentru persoane fizice sau juridice, de orice nationalitate. O colaborare pe termen lung cu un client atrage dupa sine posibilitatea de a negocia pretul de inchiriere. In plus, primesti un card de reducere care iti garanteaza automat un discount intre 5 si 15% la fiecare inchiriere, si multe alte beneficii.


Business & lease plan (inchiriere pe termen lung intre 6 si 48 de luni pentru societati mici, mijlocii si pentru startup-uri)

1. CONSULTANTA GRATUITA   
2. Gama variata de autoturisme noi si second hand
3. Autoturisme noi Km 0
4. Deducerea cheltuielilor prin rapoarte periodice despre managementul flotei auto - economisiti timp si bani
5. Toate cheltuielile se pot deduce integral in conformitate cu legislatia in vigoare
6. Toate costurile de intretinere si depozitare le preia Caruno Business & lease plan: 
7. Costuri egale de livrare, facturi detaliate fara surprize
8. Asistenta rutiera si service non-stop
9. Innoirea flotei auto cu modele noi
10. FLEXIBILITATE


 

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Despre serviciile de inchirieri de la Caruno