Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Totul despre BMW

Totul despre BMW

Marca BMW este in topul celor mai apreciate automobile din lume. Bayerische Motoren Werke AG (Uzina Bavareză de Motoare SA) a scris o parte considerabila din istoria automobilelor, diferentiindu-se prin fiabilitate si confort. Initial, BMW a fost fabrica de motoare de avioane si abia in 1928 a intrat pe piata auto.

Primul autoturism
Primul model de masina BMW a fost Dixi 3/15 PS DA1 cu caroserie din lemn de furnir, cutie de viteze in trei trepte si 15 cai putere. Dixi a fost primul autoturism care a purtat celebra emblema pe care o cunoastem cu totii astazi.

Logo-ul
Culorile folosite pentru emblema BMW sunt culorile nationale ale Bavariei si sunt pozitionate in oglinda pentru ca nu puteau fi folosite in aceiasi ordine. Legenda logo-ului spune ca forma este inspirata dintr-o elice in miscare.

Grila frontala
Numita si rinichii nemtesti, grila frontala este un simbol al marcii BMW. Primul autoturism care a purtat aceasta grila a fost BMW303 produs in 1933 si care avea un motor de 1.182 cm cubi, ajungand la 30 de cai putere la 3500 rotatii pe minut.

Slogan
The Ultimate Driving Machine este sloganul companiei BMW si se refera la performantele si tehnologiile masinilor BMW. Grija si atentia oferita in momentul asamblarii automobilului are ca rezultat popularitatea si aprecierea clientilor acestui brand.

Sediu BMW
Probabil cel mai inedit sediu din lume este sediul BMW din Munchen care are forma unui motor. Pasiunea si dragostea fata de acest domeniu este evidenta daca intreg sediu are forma unui motor cu patru cilindri. Multi dintre cei care au vizitat sediu sustin ca daruinta este secretul produselor BMW de cea mai inalta calitate.

Primul BMW electric
Daca in zilele noastre masina electrica pare o inovatie recenta, acest lucru nu este adevarat. BMW a creat prima masina elecreica in 1972, insa din cauza lipsei de tehnologie avansata acest proiect nu a fost finalizat. Bateria creata pentru automobilul electric dura 20 de minute, un timp prea scurt pentru deplasarea cu o masina. Acesta a fost principalul motiv din cauza caruia automobilul electric BMW nu a ajuns pe piata.

Experienta condusului unei masini BMW este cu totul diferita de alte marci. Clientii fideli acestei marci sustin ca placerea si confortul oferit de un autoturism BMW este inegalabila. Caruno Rent-a-car va pune la dispozitie masini marca BMW la preturi foarte avantajoase.
« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Totul despre BMW - Caruno