Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Masini 4x4 Hybrid

Masini 4x4 Hybrid

Ce este o masina hybrid?


Masina hybrid functioneaza folosind doua surse de energie: energie electrica si combustibil. Datorita acestui mod de functionare nivelul de poluare scade, deoarece masina poate functiona pe baza energiei electrice. Aprecierea multor conducatori auto fata de masinile hybrid vine si datorita faptului ca scad costurile cu combustibilul, dar si cu mentenanta masinii.

Masinile hybrid devin din ce in ce mai populare pe zi ce trece, iar acest lucru se datoreaza faptului ca fac mai usoara tranzitia de la masinile care folosesc combustibil la masinile care functioneaza datorita energiei electrice. Fie ca iti doresti sa testezi o astfel de masina sau ai nevoie de ea pentru calatorii, in flota auto Caruno gasesti doua masini hybrid: Toyota RAV 4 Hybrid 4x4 si Toyota C-HR Crossover SUV Hybrid automat. Afla din randurile de mai jos de ce e necesar sa inchiriezi o astfel de masina.

Toyota RAV 4 Hybrid 4x4


Toyota RAV 4 Hybrid 4x4 atrage toate privirile pe sosea, datorita design-ului sau impozant, care da autoturismului un aer sport, dar in acelasi timp rafinat. Interiorul acestui SUV dispune de un un design simplu si elegant, iar ergonomia acestora fac ca un drum lung sa fie confortabil si relaxant. Combinatia dintre stil si tehnologie fac ca interiorul acestei masini sa se diferenteze de alte autoturisme hybrid. Portabagajul de 580 de litri este ideal pentru calatorii in care ai nevoie de multe bagaje.

RAV 4 Hybrid dispune de un motor de 2,5 litri cu patru cilindrii care este asistat de doua motoare electrice avand astfel 222 CP. In cazul in care nu ai in drumul tau o statie de incarcare electirca, nu ai de ce sa iti faci girji, poti sa alimentezi cu combustibil pana la urmatoarea statie disponibila. Acest model este potrivit atat pentru calatorii regulate in oras, cat si pentru calatorii extraurbane.

Toyota C-HR Crossover SUV Hybrid


Toyota C-HR Crossover SUV Hybrid este un SUV de dimensiuni mici si cu un design impresionant. Liniile si manerele usilor din spate ofera un aer sportiv, in timp ce LED-urile si culoarea contureaza stilul modern al autoturismului. Interiorul sau se remarca in special prin comenzile de bord intuitive si prin simplitatea design-ului.  
Toyota C-HR dispune de un motor de 2.0 litri cu patru cilindrii care genereaza 122 de cai putere.
 
Asadar, daca pleci intr-o calatorie, iti recomandam sa inchiriezi una dintre masinile hybrid 4x4 din flota noastra auto. Rezerva acum o masina hybrid 4x4 si bucura-te de o noua experienta de condus la volanul masinilor noastre!

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Hybrid 4x4 Cars | Caruno