Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Masina perfecta pentru o excursie cu familia

Masina perfecta pentru o excursie cu familia

Excursiile in familia devin intotdeauna amintiri frumoase si in acelasi timp niste aventuri interesante. Partea mai grea este organizarea unei astfel de activitati. Cel mai important aspect este alegerea masinii si acest lucru se face in functie de numarul de membri ai familiei. Daca in familia ta nu exista copii, atunci munca ta devine mult mai usoara, optiunile fiind multe si diverse, insa daca ai un copil, doi sau trei, lucrurile devin complicate. Nu trebuie sa tii cont doar de numarul locurilor din masina, ci mai mult de spatiul de depozitare, scaunul pentru copii sau inaltatoare auto pentru copiii de peste 5 ani.

Pentru ca aceste lucruri sa nu devina probleme, rezerva din timp masina dorita, de preferat inainte cu cateva saptamani, pentru a fi sigur ca masina este disponibila in perioada in care tu ai nevoie.

Sugestia noastra este VW Touran Diesel Automatic minivan care are un interior spatios ce va ofera confortul de care aveti nevoie si functionalitate simpla. Usile glisante fac accesul foarte usor fiind usor de intrat si de iesit si ofera o siguranta sporita. Dispune de o multime de spatii de depozitare pentru pasager si o zona pentru bagaje asemanatoare vanurilor.

Daca optezi pentru serviciul de inchirieri masini ai avantajul de a-ti alege masina care ti se potriveste cel mai bine pentru activitatile tale asa incat calatoria ta sa fie o experienta placuta si relaxanta si nu un stres continuu.

Excursiile in familie nu creaaza doar amintiri pentru intreaga viata, ci apropie extrem de tare membrii. De aceea e important ca aceasta calatorie sa fie una relaxanta intr-o masina spatioasa pentru ca parcursul drumului sa nu va creeze dureri sau discomfort. De asemenea, depozitarea bagajelor in spatiul alocat acestora este un alt plus, pentru ca postura corpului sa fie una corecta.
 
           
 
 

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Masina perfecta pentru o excursie cu familia - Caruno