Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Inchiriere Tesla Cluj

Inchiriere Tesla Cluj

Fie ca pleci in vacanta sau calatoresti in interes de serviciu, inchirierea unei masini poate fi cel mai confortabil mod de transport. Poate chiar te gandesti sa inchiriezi o masina electrica. In acest articol iti vom prezenta beneficiile pe care le ai atunci cand pleci in calatorie cu o masina electrica.

Tesla este cea mai populara marca de masini electrice. Masinile fabricate de Tesla sunt remarcabile, imbina luxul, tehnologia si performanta pentru a avea parte de o cu totul alta experienta la volanul unei masini.

Autonomie

Tesla Model 3 este o masina ideala atat pentru deplasarile zilnice pe distante scurte, cat si pentru calatoriile pe distante lungi. Cu o incarcare completa puteti parcurge pana la 614 km, aceasta autonomie poate varia in functie de modul de condus. Atunci cand doriti sa plecati intr-o calatorie pe o distanta mare, Tesla Model 3 va permite sa incarcati masina in doar 15 minute cu suficienta energie pentru a parcurge 290 de kilometri. Acest lucru este posibil la statiile de incarcare supercharger.

Siguranta

La baza constructie acestui model, siguranta a fost un elemente esential. Structura metalica a caroseriei este o combinatie intre otel si aluminiu, pentru a obtine o rezistenta maxima. In urma testelor de rezistenta, rezultatele au aratat faptul ca, Tesla Model 3 rezista unei presiuni de partu ori greutatea sa, chiar daca plafonul este din sticla.

Performanta

Model 3 vine cu cea mai rapidă acceleratie, atingand 100 km/h in doar 3,3 secunde, iar datorita sistemului aerodinamic masina poate prinde o viteza maxima de 261 km/h. Elementele din fibra de carbon, suspensia sport si franele performante iti asigura o experienta sportiva.

Interiorul

Interiorul este conceput pentru sofer, cu un design minimalist. Toate comenzile soferului fiind pe ecranul tactil de 15 inch situat central. Consola centrala este realizata din materiale premium, cu loc special pentru incarcarea a doua smartphon-uri si un spatiu generos de stocare pentru sticla de apa si alte obiecte de care ai nevoie in timpul unei calatorii. Pasagerii din spate beneficiaza de scaune foarte confortabile, spatiu generos la picioare si de o priveliste frumoasa prin acoperisul de sticla.

Motorizarea

Masina beneficiaza de 2 motoare independente care controleaza digital cuplul pe rotile din spate si din fata. Cuplul motoarelor este redistribuit digital, acest lucru permite un control foarte bun al masinii, indiferent de conditiile meteo. Cele doua motoare reactioneaza la schimbari de conditii in doar 10 milisecunde.

Pilot Automat

Tesla Model 3 este echipata cu 12 senzori cu ultrasunete care care ajuta la parcare, decteaza masinile apropiate si evita potentialele ciocniri, un sistem de camere cu vedere 360 de grade si un radar care detecteaza obictele din fata pana la o distanta de 160 m.

Daca vrei sa experimentezi condusul la volanul unei Tesla Model 3, atunci noi avem solutia. Caruno Rent a Car iti ofera cele mai avantajoase preturi la masinile electrice ca tu sa te bucuri de o calatorie minunata la super pret. Pentru inchiriere Tesla si alte informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Inchiriere Tesla Cluj - Caruno Rent a car