Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » GPS - Sistem de Pozitionare Globala

GPS - Sistem de Pozitionare Globala

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna GPS? Global Positioning System sau Sistem de Pozitionare Globala este un dispozitiv ce ne ofera proiectia locatiei in timp real si ne ajuta sa ne orientam in spatiu cu ajutorul unei harti. Dispozitivul functioneaza prin satelit, transmitand date geografice care permit soferilor sa primesca o pozitie exacta, oriunde s-ar afla. Initial, tehnologia a fost inventata de catre americani si destinata in scop militar. Insa in ultimii 50 de ani, GPS-ul este folosit atat pentru deplasarea pe uscat, cat si pe apa si prin aer. De asemenea, desi a fost creat pentru masini, vapoare si avioane, in zilele noastre este folosit si de persoane pentru orientarea in spatiu, sistemul fiind accesibil acum si pe telefonul mobil.


De ce ai nevoie de GPS?

  1. Atunci cand calatoresti in strainatate, pentru a nu pierde timpul cu rute gresite, GPS-ul te indruma catre destinatie in cel mai usor mod. Trebuie doar sa introduci adresa, sa-ti setezi limba si apoi totul va deveni simplu. Asculta indicatiile si vei ajunge acolo unde iti doresti in cel mai scurt timp
     

  2. De asemenea, un alt avantaj al GPS ului este faptul ca te atentioneaza atunci cand te-ai incadrat pe banda gresita sau daca ai depasit limita de viteza legala din locul in care circuli. Asadar, GPS ul poate fi considerat prietenul bugetului tau si te poate scapa de experienta neplacuta a amenzilor.
     

  3. Daca detii o firma de logistica si transport, GPS ul te va ajuta sa monitorizezi in timp real flota de masini. De asemenea, poti obtine rapoarte despre kilometrajul parcurs de catre angajatii tai, date privind modurile de utilizare a autovehiculelor si locurile de alimentare.
     

Daca te pregatesti de vacanta si iti doresti cat mai multe locuri noi, atunci noi avem solutia. Caruno Rent a Car iti ofera optiunea suplimentara GPS la inchirierea masinilor. Totul devine simplu si rapid daca ai un sistem GPS la masina. Scapi de aglomeratie, de amenzi si te bucuri de locuri noi rapid. Pentru dotari suplimentare si nelamuriri, echipa Caruno va sta la dispozitie. Nu ezitati sa ne contactati!

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
GPS Sistem de Pozitionare Globala - Caruno Rent a car