Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Despre Masini Hybrid

Despre Masini Hybrid

Incalzirea globala este o problema tot mai mare, din cauza poluarii si emisiilor de CO2. Flota Caruno Rent A Car va ofera posibilitatea inchirierii masinilor hybrid cunoscute si sub numele de masini “verzi” datorita gradului mic de poluare.

Fie ca esti in calatorie de afaceri sau intr-o vacanta, masinile hibrid se vor potrivi nevoilor tale.
Sunt masinile hibride o alegere economica si inteligenta din punct de vedere ecologic? Noi, cei de la Caruno Rent A Car ne-am propus sa analizam avantajele si dezavantajele inchirierii de masini hibride.

Avantaje masini Hybrid

1. Masinile hibride reduc emisiile de CO2. Exista mai multe motive pentru a inchiria o masina hibrida. De departe, cel mai mare beneficiu al inchirierii unei masini hibride este impactul asupra mediului. Inchiriatul masinilor pe benzina sau motorina, sunt bine cunoscute pentru eliberare de gaze de esapament nocive, inclusiv dioxid de carbon si monoxid de carbon. Masinile hibride sunt concepute pentru a reduce gradul de poluarea al aerului. In loc sa functioneze in totalitate pe benzina, masinile hibride se bazeaza pe energie electrica, aceasta fiind sursa principala, iar cand electricitatea se epuizeaza, masina revine la motorul cu ardere interna.

2. Inchiriatul de masini hybrid costa mai putin. In general, inchirierea de masini hibride este cu douazeci la sunta mai ieftina. Cheltuiesti mai putin si primesti mai multe beneficii, aceste este un comporimis excelent, mai ales cand vine vorba de o vacanta cu familia. Sursele alternative de combustibil, cum este electricitatea, reduc considerabil costurile de calatorie, oferind clientilor de inchiriere masini hibride o forma de transport accesibila si eficienta.

3. Performantele Cand ne gandim la inchirierea de masini hibride, acestea ofera calatorilor beneficii ale motorului electric, dar si ale motorului pe combustibil. Partea electrica a masinii hibride imbunatateste eficienta consumului de combustibil al vehiculului, mai ales atunci cand conduceti in oras. Acest lucru ajuta la prevenirea consumului de combustibil atunci cand este foarte aglomerat. Daca intetionati sa conduceti mai mult pe autostrada in timpul vacantei, inchirierea unei masini hibride va ajuta sa treceti pe motorul cu aredere interna si astfel sa profitati de eficienta consumului de combustibil pe autostrada.

Dezavantaje masini Hybrid

1. Accesibilitate Inchirierea de masini hibride nu este tot timpul foarte accesibila. Nu toate firmele au in flota auto si masini hibride. Daca doriti sa inchiriati o masina hibrida, trebuie sa va faceti rezervare din timp, doarece cererea este mai mare pentru aceste modele. Caruno Rent A Car va ofera spre inchiriere masini hibride Crossover SUV, dar si SUV 4X4.

Descopera flota de masini hybrid de la Caruno-Rent-a-car si rezerva o astfel de masina pentru urmatoarea calatorie.

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Despre Masini Hybrid | Caruno