Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » De ce sa inchiriez o masina pe termen lung ?

De ce sa inchiriez o masina pe termen lung ?

Serviciile de inchirieri auto pe termen lung sunt puse la dispozitie de foarte multe companii de rent a car si consta in inchirierea unei masini in schimbul unei taxe stabilite de companie. Este foarte important de mentionat faptul ca acest serviciu nu presupune achitarea unui avans si reprezinta o  alternativa foarte buna pentru clienti.

Motivele pentru care este necesara inchirierea unei masini pe termen lung pot fi: nevoia unui autoturism pentru o deplasare in strainatate, masina personala este in service, achizitionarea unei masini propri este imposibila si multe altele. De asemenea, in cazul in care conduci o companie si ai nevoie de numeroase autoturisme, poti apela la serviciile unei companii specializate
pe rent a car, iar flota auto se va mari considerabil.   

Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung sunt multiple, incepand de la faptul ca preturile sunt mult mai mici si pana la faptul ca taxele auto sunt suportate de compania de Rent a Car Cluj.

In primul rand, in momentul in care alegi serviciul de inchirieri auto pe termen lung, pretul acestuia este micsorat considerabil, ajungand chiar pana la jumatatea pretului normal pentru o zi. Daca stii perioada exacta pentru care ai nevoie de un autoturism inchiriat, mergi si discuta cu un reprezentant al companiei si beneficiezi de preturi mult mai avantajoase decat cele practicate pentru inchirierile pe termen scurt. Oferta este intotdeauna corespunzatoare pentru nevoile tale specifice si, totodata, este accesibila.

In al doilea rand, serviciul de inchirieri auto pe termen lung lasa toate taxele auto, asigurarile CASCO si RCA, precum si rovinieta in grija firmei de rent a car. Optand pentru acest serviciu ai mai putine batai de cap si mult mai mult confort.

Nu in ultimul rand, firmele de rent a car asigura asistenta non-stop, astfel ca in orice moment in care ai nevoie, poti beneficia de serviciile de asistenta, care rezolva orice problema care poate aparea la masina. Aceasta asistenta este foarte importanta pentru cei care inchiriaza autoturisme deoarece pot aparea anumite incidente neprevazute si este esential sa fie rezolvate in cel mai scurt timp posibil.

Pentru toate aceste avantaje si beneficii suplimentare, inchirierea unei masini pe termen lung a devenit o optiune tot mai intalnita si mai indragita atat de persoanele fizice cat si de persoanele juridice. 
« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Avantajele inchirierii unei masini pe termen lung