Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Cum aleg compania rent a car potrivita?

Cum aleg compania rent a car potrivita?

Alegerea unei masini trebuie sa fie conditionata, in primul rand, de scopul pentru care vrei sa o folosesti, si de timpul pe care doresti sa il petreci in masina. Confortul este cel care trebuie sa primeze in acel moment, nu doar pretul. 

Cand decizi sa inchiriezi o masina pentru o anumita perioada de timp este indicat sa nu te opresti la primul rezultat pe care motorul de cautare ti-l genereaza. Este recomandata o cautare aprofundata pana in momentul in care gasiți serviciile potrivite necesitatilor Dumneavostra.

Firma care se pliaza pe nevoile Dumneavostra trebuie sa aiba o gama variata de oferte pentru toate gusturile, si la cele mai bune preturi.

Trebuie sa ai in vedere mai multe lucruri pentru a fi convins ca firma de inchiriri auto la care te-ai oprit este cea mai buna alegere.

Iata cateva dintre ele:
  1. In primul rand trebuie sa alegi o companie cu experienta si vechime in domeniul rent a car pentru a fi sigur ca nu dai gres.
  2. Este foarte important ca masina pe care o inchiriezi sa aiba toate asigurarile platite pentru a evita neplacerile ulterioare cauzate de diversi factori, si sa nu fi pus in situatia de a achita taxe suplimentare.
  3. Compania pe care o alegi trebuie sa detina o flota diversificata de masini si cu preponderenta masini noi. Avantajele inchirierii unei masini noi sunt numeroase. Riscurile de a se defecta sunt foarte scazute, si in acest fel creste siguranta pasagerului.
  4. NU pretul este cel mai important!!!
Nu trebuie sa va opriti doar la pret in momentul alegerii unei masini. Exista foarte multe modele de masini de inchiriat la preturi mici, insa acest lucru nu garanteaza si calitatea masinii. Intotdeauna sa aveti in vedere, in primul rand, calitatea masinii si sa urmariti raportul calitate-pret care trebuie sa fie definitoriu in procesul de decizie. 
 
 
 
« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Cum aleg compania rent a car potrivita?