Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Cu ce masina plecam in vacanta?

Cu ce masina plecam in vacanta?

Chiar daca vara este pe sfarsite, vacantele continua. Pentru ca temperaturile sunt ridicate si in luna septembrie, iar multi romani aleg sa mearga atunci in concediu, ne-am gandit sa-ti pregatim un articol despre masinile potrivite pentru vacanta.
Ne-am orientat catre masini spatioase, in care incap multe bagaje si in care pasagerii au destul spatiu pentru a se simti relaxati.
 

Volkswagen Touran Diesel Automatic Minivan

Volkswagen Touran este o masina pentru vacante lungi, impreuna cu familia. Are un aspect placut, dar mai important decat atat este spatiul si usurinta cu care se conduce. De asemenea, tu si pasagerii tai va veti putea bucura de priveliste prin geamurile laterale de dimensiuni mari. Vizibilitatea si confortul soferului este un alt factor care te va face sa iubesti aceasta masina. Portbagajul este incapator, astfel bagajele sa nu mai fie o problema sau sa afecteze confortul pasagerilor. Volkswagen Touran poate fi inchiriat incepand de la 21 €/zi.

Volkswagen Sharan 5/7 locuri Automatic DSG family minivan

Volkswagen Sharan este o versiune mai mare a Volkswagen-ului Touran. Este o masina solida, cu un design atragator si usor de condus. Interiorul a fost regandit pentru a fi mai ordonat si cu un aspect aerisit. La volanul acestei masini, te vei simti ca la volanul unei limuzine de lux. Este ideala pentru distante lungi si familie mare. Poti inchiria de la noi Volkswagen Sharan incepand de la 23 €/zi.

BMW X5 4x4 Automat

Pentru o masina cu un confort sporit fata de cele doua mentionate mai sus, este BMW X5 4x4. La fel de spatioasa, insa cu un design mult mai modern, BMW X5 4x4, este alegerea ideala pentru o calatorie scurta in afara orasului. Marca BMW a respectat si in acest caz promisiunea oferita clientilor prin sloganul “Placerea de a conduce”. Daca iti doresti sa inchiriezi BMW X5 4x4 de la noi, pretul incepe de la 63 €/zi.

Pentru masini de inchiriat perfecte pentru calatorie, apelati la serviciile noastre.
 
 

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Cu ce masina plecam in vacanta? - Caruno Rent a car