Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Inchirieri masini Aeroport Cluj

Inchirieri masini Aeroport Cluj

Daca ai nevoie de o masina atunci cand ajungi in Aeroport, iti oferim serviciul special de inchirieri masini aeroport. Asadar, cu ajutorul acestui serviciu vei scapa de timpul pierdut in asteptarea unui taxi si vei beneficia de confortul pe care il meriti. Pe langa asta, poti opta si pentru optiunea „valet services”, atunci cand esti prea obosit sau pur si simplu nu ai chef sa conduci.

Ce presupune serviciul Inchirieri masini aeroport cu sofer?


Firma noastra, Caruno Rent a car, iti pune la dispozitie masini de inalta calitate si un sofer profesionist si manierat care sa te duca acolo unde iti doresti. Soferul cunoaste mai multe limbi straine si poate conversa cu clientii straini. De asemenea, acesta va sta la dispozitia ta non stop, pentru ca tu sa te simti relaxat si fara griji.

Soferul nostru te asteapta la data si locatia solicitata si te va conduce si iti va oferi asistenta pe tot parcursul sederii tale. Puteti solicita acest serviciu in oricare din aeroporturile din intreaga tara si din strainatate: Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Bacau, Budapesta si Viena.

Care sunt avantajele acestui serviciu?

1. Nu va mai trebui sa te stresezi cu gasirea unui loc de parcare intr-un oras foarte aglomerat
2. In timp ce esti condus spre destinatie nu acumulezi oboseala si stres din cauza traficului
3. Poti sa-ti canalizezi energia si atentia catre alte directii
4. Beneficiezi de confortul dorit pe care ti-l poate oferi o masina din gama de lux


Confortul si siguranta ta sunt cele mai pretioase instrumente ale serviciului nostru. Din acest rationament, iti oferim o mobilitate mai mare si iti facilitam deplasarea intre diferite evenimente cu serviciul inchirieri masini aeroport.
Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne contactezi!

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Inchirieri masini Aeroport Cluj - Caruno Rent a car