Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Masini noi pentru aventuri noi

Masini noi pentru aventuri noi

Flota noastra de masini sa mareste in fiecare an cu scopul de a-ti oferi o gama cat mai variata si diversificata de autoturisme din care poti alege. Consideram ca este foarte important ca masina inchiriata sa se muleze pe nevoile tale si tipul calatoriei in care urmeaza sa pornesti. Dotarile si detaliile tehnice ale maisnii iti pot garanta confort si efienta atunci cand masina este aleasa corect.

Asadar, fie ca pleci intr-o calatorie de afaceri, de placere sau de necesitate, la noi vei gasi masina potrivita care sa indeplineasca toate criteriile cerute de tine prin servicul de inchirieri masini Cluj. In acest sens, incepand de vara aceasta noi va punem la dispozitie si optiunea de inchiriere a noilor noastre masini.


Skoda Superb 4x4 automat Combi Stationwagen
Ideala pentru vacantele si calatoriile cu toata familia, in care iti doresti sa ai parte de tot spatiul si confortul de care ai nevoie. In acest fel, bagajele fiecarui membru vor incapea in masina, alaturi de alte echipamente destinate pentru distractie si jocuri.

Skoda Superb 4x4 automat Limuzina
Reprezinta autoturismul ideal pentru calatoriile de lux, in care poti profita de confortul scaunelor de piele, dotarilor de ultima generatie si a sistemului performant multimedia. O alta caracteristica este reprezentata de intimitatea pe care masina o ofera si de portbagajul spatios, unde iti poti transporta toate cele necesare pentru evenimentele de lux sau pentru intalnirile de afaceri importante. Toate acestea, impreuna cu efienta si eleganta masinii isi garanteaza o calatorie plina de rafinament.

Ford ECOSPORT 4x4 Automat
Noul Ford ECOSPORT este optiunea ideala pentru acele momente in care ai nevoie de o evadare din orasul aglomerat. Masina este utila datorita spatiului de care dispune, motorului premiat 6 ani la rand si inteligenta datorita dotarilor de ultima generatie. Este alegerea perfecta pentru calatoriile pline de aventura in special la munte, deoarece iti permite flexibitatea de a lua cu tine echipamentele de sport extrem sau echipamentele pentru drumetii.
 
BMW seria 5 Touring Stationwagen automat
O masina perfecta pentru toate ocaziile ca utilizarea zilnica in oras sau pentru intalnire business datorita design-ului dinamic, fiabilitatii si dotarilor. Flexibilitatea spatiului pe care portbagajul il are transforma masina intr-o alegere ideala pentru orice tip de calatorie.

SEAT TOLEDO Automat si Manual Limuzina
Economica, practica si cu un design atractiv, masina Seat Toledo e o optiune buna pentru calatoriile in afara orasului alaturi de familie sau prieteni. De asemenea, noi iti punem la dispozitie acest tip de masina pe transmisie manuala si automata pentru ca tu sa alegi tipul ce se potriveste calatoriei tale.

Skoda Rapid Limuzina 
Este exemplul perfect ca o masina de familie nu trebuie sa arate ca una, aceasta avand un design elegant asigurand in acelasi timp confortul pentru toti membri familiei. Siguranta asigurata de sistemul de asistenta electronica si a airbag-urilor care protejeaza pasagerii din fata dar si pe cei din spate.

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Masini noi pentru aventuri noi - Caruno