Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Masina inchiriata vs. taxi

Masina inchiriata vs. taxi

Exista un numar mare de decizii care trebuie luate atunci cand plecam intr-o calatorie. Alegerea destinatiei, mijlocului de transport si a cazarii pot fi dezicii greu de luat, in special cand plecam intr-un loc in care nu am mai fost. In mod evident, aceste decizii ne influenteaza calitatea calatoriei si trebuie bien gandite pentru a evita situatiile neplacute.

Cu serviciile rent a car:

Ai flexibilitatea dorita
Ceva ce taxiul nu ne va putea oferi, este flexibilitatea calatoriei deoarece te poti opri cand si unde vrei, poti calatori pe distante mari cu costuri reduse. Nu rebuie sa astepti pentru un taxi, ci trebuie doar sa te urci in masina si sa pornesti la drum, astfel este mai util si mai simplu decat sa comazi un taxi.

Ai preturi avantajoase
Preturile taxiurilor difera de la oras la oras, in special in cele care prezinta un interes turistic. Acelea sunt locurile in care este important sa avem atentia sporita si sa verificam tarifele atunci cand alegem o masina.

Pe de alta parte la un calcul mai atent serviciile de inchirieri auto Cluj aeroport au un pret mult mai avantajos, in special pentru cei care inchiriaza pe o perioada mai extinsa. Stii de la inceput cat si cum platesti, fara sa iti faci griji pentru eventualele costuri suplimentare. Bineinteles exista si la acest serviciu costuri neprevazute, dar acestea sunt doar in cazurile in care masina este lovita sau s-a defectat din vina clientului.

Ai confortul garantat
O masina inchiriata este la fel ca o masina personala, care iti ofera tot confortul de care ai nevoie. Te poti relaxa, poti dormi si poti face orice altceva doresti deoarece o masina inchiriata iti ofera intimitatea pe care o e meriti. In acest fel, poti calatori cu copii mici, poti face opriri spontane si te poti plimba ore in sir fara nicio problema.

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Masina inchiriata vs. taxi