Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Cum scap de aglomeratie?

Cum scap de aglomeratie?

Unul dintre cele mai neplacute lucruri este sa fi blocat in trafic, in special atunci cand trebuie sa ajungi intr-un anumit loc la o ora fixa. Traficul aglomerat te poate incurca destul e tare si iti poate afecta starea de spirit cu care ai pornit la drum.


STABILESTE UN TRASEU

Este important sa incerci mai multe rute pentru a descoperi care este cea potrivita pentru tine. Incearca sa ocolesti zonele aglomerate si populare, adica evita zona prin care au statii mijloacele de transport. Acele zone sunt foarte aglomerate la orele de varf, iar acest lucru isi va ingreuna circulatia. Dupa ce ai gasit traseul potrivit, chiar daca este unul ocolitor, e important ca acesta sa fie mai liber si iti vei scurta semnificativ timpul pe acre il faci pana la locul de munca.


PLEACA MAI DEVREME

Daca vrei sa ajungi la o ora fixa incerca sa pornesti cu mai mult de jumatate de ora mai devreme. In acest fel, vei putea observa care este traficul de la acea ora si vei putea anticipa mai bine care este ora ideala de plecare. Daca te ingrijorezi ca vei ajunge mai devreme la locul de munca nu e cazul deoarece vei avea timp pentru o cafea sau chiar un mic dejun cu acre sa iti incepi ziua. Aceste lucruri te vor ajuta sa scapi de stresul cauzat si sa te bucuri de ziua in curs.

Intre ora 7 si 7:30 de dimineata e ideal sa pleci spre locul de munca deoarece strazile nu sunt atat de aglomerate. In plus, vei gasi multe locuri libere de parcare, fara a avea stresul de a parca masina intr-un loc neautorizat.


ASCULTA STIRILE

Fii informat tot timpul dinainte sa pleci la drum si calatoria ta va fi mult mai eficienta. Asculta stirile in masina si afla daca au avut loc accidente sau daca drumurile sunt blocate. In acelasi timp vei afla si care este prognoza meteo, iar acest lucru te va ajuta sa alegi treseul potrivit. De exemplu, daca se anunta precipitatii e deja un fapt stiut ca traficul va fi foarte aglomerat si e indicat sa alegi un traseu ocolitor sau sa optezi pentru mijloacele de transport.

Daca nu ai o masina la indemana opteaza pentru inchirieri auto in Cluj si scapa de aglomeratia de pe traseul mijloacelor de transport.
« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Cum scap de aglomeratie?