Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Ce optiuni suplimentare pot alege cand inchiriez o masina?

Ce optiuni suplimentare pot alege cand inchiriez o masina?

In permanenta ne straduim sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii de inchirieri auto, la cele mai inalte standarde de integritate pentru satisfacerea nevoilor lor, punand la dispozitia lor o gama variata de masini de inchiriat la cele mai avantajoase preturi de pe piata de Rent a Car Cluj. Pentru ca experienta tuturor clientilor nostri sa fie mereu una placuta, avem ca prioritati siguranta si confortul acestora, astfel fiind disponibili non stop pentru livrarea si preluarea autoturismelor inchiriate.

Ca si optiuni suplimentare care pot fi alese in momentul in care se efectueaza o rezervare, amintim:

1.      Sistem GPS – ofera tehnologia de a proiecta in timp real locatia si orientarea noastra pe harta, fiind astfel foarte util atat in calatoriile de afaceri, cat si in vacante deoarece el ne poate salva de o multime de bani dati pe harti clasice. De asemenea, cu ajutorul lui putem alege cele mai scurte rute, atat din punct de vedere al duratei, cat si al numarului de kilometri. Avantajul major al acestor sisteme GPS este reprezentat de faptul ca ofera automat o noua ruta in cazul in care ne abatem de la drumul stabilit initial.
 
2.      Scaun auto pentru copii – reprezinta o necesitate deoarece cei mici trebuie sa se afle in permanenta in siguranta pe parcursul transportului. In caz de impact, scaunul auto pentru copii este cel mai sigur loc in care un copil se poate afla, el ramanad nemiscat in acele momente. Bratele unuia dintre pasageri nu este locul potrivit pentru un copil, mai ales in cazul unui impact, deoarece acestea nu raman nemiscate si reactioneaza foarte diferit in acele momente. Scaunul auto reprezinta si un loc ideal pentru somnul micutului, atunci cand vine vorba de o calatorie mai lunga, oferindu-i comoditate si confort sporit.
 
3.      Sofer – ofera confort si siguranta clientului, deoarece este un sofer profesionist, care dispune de o experienta care il ajuta sa solutioneze o problema aparuta in trafic sau cu autoturismul. De asemenea, este cea mai buna varianta atunci cand nu va simtiti in stare sa conduceti pana la destinatie, putand astfel sa va relaxati pe parcursul traseului.
 
4.      Lanturi de zapada – in sezonul rece, atunci cand optati pentru inchirierea unui autoturism trebuie sa tineti cont si de posibilele conditii meteo pe care le veti intalni in drumul dvs. Acesta este unul dintre motivele pentru care este indicati sa alegeti aceasta optiune suplimentara atunci cand aveti de parcurs o distanta relativ mare sau calatoriti spre o vacanta la ski.
 
Va stam la dispozitie in permanenta cu servicii profesionale de inchirieri auto si informatii suplimentare de care aveti nevoie atunci cand va doriti sa optati pentru acestea. Va invitam sa ne contactati oricand aveti nevoie de ajutor, informatii suplimentare sau solutii!
« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Caruno - Optiuni suplimentare pentru inchirieri auto