Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Ce masina aleg pentru inchiriere?

Ce masina aleg pentru inchiriere?

Alegerea masinii potrivite pentru inchiriat trebuie sa tina cont de numeroase aspecte, pe langa cel financiar, deoarece acesta nu este principalul si nici singurul de luat in calcul. Pentru ca experienta cu masina inchiriata sa fie una placuta si relaxanta, trebuie acordata o atentie sporita alegerii acesteia conform nevoilor voastre.

Am pregatit in cadrul acestui articol o serie de informatii utile pentru alegerea masinii perfecte pentru inchiriat si cateva ponturi de care este recomandat sa tineti cont:

1.      Numarul de pasageri – acest aspect este foarte important deoarece daca exista un numar mai mare de pasageri este necesara o masina mai spatioasa si mai confortabila, in timp ce atunci cand calatoria se desfasoara in 2, este suficienta o masina mica si economica;

2.      Itinerariul calatoriei – in cazul in care numarul de kilometri care vor fi parcursi este mare, masina inchiriata trebuie sa ofere pasagerilor un confort sporit si sa fie foarte comoda;

3.      Destinatia -  in cazul in care masina este inchiriata pentru a merge la munte, este recomandata alegerea unei masini din clasa SUV pentru a avea o deplasare sigura chiar si pe drumuri mai greu accesibile unei masini obisnuite. De asemenea, daca masina este inchiriata pentru a fi utilizata in cadrul unui oras mare, este indicata alegerea unei masini mici, pentru a circula cu usurinta prin aglomeratie.

4.      Bugetul disponibil – cel mai ieftin autoturism nu este intotdeauna cea mai buna varianta, deoarece exista posibilitatea ca aceasta sa nu corespunda in totalitate cu nevoile voastre. Chiar daca uneori o masina dintr-o clasa superioara are un pret putin mai mare decat o masina din clasa economica, trebuie sa tineti cont de faptul ca este foarte importanta siguranta din timpul deplasarilor.

5.      Locul disponibil pentru bagaje – deseori este foarte important acest aspect datorita faptului ca fiecare pasager detine un bagaj, mai mic sau mai mare, iar locul disponibil pentru toate bagajele trebuie sa fie unul suficient de mare astfel incat sa poata fi transportate.

Va sfatuim sa analizati cu atentie toate aceste aspecte inainte de a lua decizia cu privire la inchirierea unei masini, pentru a va asigura ca alegerea este cea optima pentru voi. Va stam la dispozitie cu servicii profesioniste de inchirieri masini Cluj-Napoca, Targu Mures, Sibiu, Brasov, Bucuresti, Iasi, Timisoara, Craiova, Bacau, Budapesta si Viena sau in oricare alta zona a Romaniei.
« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Alegerea masinii potrivite pentru inchiriere