Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Ce capcane se practica in domeniul inchirierilor auto?

Ce capcane se practica in domeniul inchirierilor auto?

Serviciile de inchirieri auto sunt din ce in ce mai solicitate in ultimul timp, deoarece tot mai multe persoane au inceput sa constientizeze utilitatea si avantajele acestora. Intrucat numarul solicitarilor a crescut considerabil, au aparut si multe companii de rent a car pe piata. In momentul in care va doriti sa inchiriati un autoturism, este foarte important sa alegeti cu atentie compania de la care solicitati aceste servicii si este recomandata o cautare aprofundata.

Am pregatit o lista cu o serie de aspecte la care trebuie sa fiti foarte atenti in momentul in care apelati la o companie de rent a car:
  • Preturi false – o parte din companiile de inchirieri auto aleg sa se promoveze prin mentionarea unor preturi false, cu scopul de a atrage atentia clientilor pe aceasta cale. In momentul in care preturile sunt foarte mici, acest lucru ar trebui sa va dea de gandit, deoarece aceste cifre nu reflecta pretul final pe care il veti plati atunci cand semnati contractul de inchiriere.
  • Garantii foarte mari – o mare parte dintre companiile de rent a car solicita clientilor sume foarte mari drept garantie pentru autoturismul inchiriat (1000-1500 Euro)
  • Taxe suplimentare – pe langa pretul afisat, o mare parte dintre companii aplica diverse taxe suplimentare, care nu sunt mentionate pe site si care nu sunt cunoscute de catre clienti
  • Asigurare extra -  aceasta este recomandarea primita de clienti de la foarte multe firme, pentru a evita situatiile neplacute.
Datorita faptului ca suntem orientati spre oferirea celor mai bune servicii, la cele mai inalte standarde de integritate pentru satisfacerea nevoilor clientilor nostri, evitam practicile neloiale si ne focalizam in permanenta pe corectitudine.

Preturile vizualizate pe site-ul nostru sunt preturile finale, nu percepem garantii colosale pentru autoturismele inchiriate si toate taxele sunt mentionate si incluse in preturile afisate. Ne dorim sa evitam situatiile neplacute si ne straduim in permanenta sa avem doar clienti multumiti.

Intrucat aceste lucruri sunt prezente pe piata, ne dorim sa fiti informati si sa reusiti sa faceti alegerea potrivita intotdeauna, fara a avea „surprize” pe parcurs. Va punem la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat Cluj si va stam la dispozitie intotdeauna cu servicii profesionale de inchirieri auto!  
« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Capcane in domeniul inchirierilor auto