Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Care sunt cele mai noi autoturisme disponibile pentru inchiriere?

Care sunt cele mai noi autoturisme disponibile pentru inchiriere?

De peste 10 ani compania noastra deruleaza activitati de rent a car si oferim servicii profesionale de inchirieri auto, la cele mai inalte standarde calitative si la cele mai avantajoase preturi. Fiind o companie de top in domeniul inchirierilor auto, va oferim o
gama variata de masini de inchiriat Cluj diverse modele, cu stare tehnica perfecta si aspect exterior exceptional.

Ne dorim in permanenta sa avem doar clienti multumiti si sa ne dezvoltam in mod continuu, asadar am adaugat in flota noastra auto o serie de noi autoturisme disponibile pentru a fi inchiriate. Iata care sunt ultimele masini care au fost introduse in oferta noastra:
  • Volkswagen Golf 6 – este un model premium, avand o calitate superioara de fabricatie si o tinuta de drum exemplara. Toate elementele existente in acest autoturism degaja senzatia unui obiect exceptional calitativ. Aceasta masina face saltul de la gama populara, la zona premium.
  • Audi A3 – este un automobil de familie, fabrica de catre producatorul german Audi. Interiorul acestuia continua traditia unei foarte bune calitati a materialelor si a asamblarii.
  • Ford Mondeo Estate – este o masina foarte potrivita pentru calatoriile cu familia, avand o cabina foarte spatioasa si practica.  Design-ul acestuia a fost realizat in intregime de Ford Europa Design Studio.
Toate aceste autoturisme au fost introduse recent in parcul nostru auto si sunt disponibile pentru inchiriere in permanenta. De asemenea, va oferim livrare gratuita la Aeroportul din Cluj-Napoca si in alte zone din oras.

Preturile afisate pe website-ul nostru au incluse toate taxele precum asigurarea obligatorie, asigurarea full casco si rovinieta. Nu sunt incluse in pret amenzile de circulatie si de parcare, combustibilul, pana de cauciuc sau cauciucurile taiate din diverse motive. 
« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Caruno - Cele mai noi autoturisme disponibile pentru inchiriere