Oferta Caruno rent a car Cluj
»
Blog » Cand apelezi la inchirierea unei masini?

Cand apelezi la inchirierea unei masini?

Inchirierea unei masini s-a transformat intr-un process extrem de simplu care sta la dispozitia oricui are nevoie de acesta. In prezent numarul celor care apeleaza la servicii de inchirieri auto este in crestere deoarece companiile ofera din ce in ce mai multe avantaje, beneficii si optiuni, care sunt in favoarea clientilor.

Deoarece ne dorim sa iti usuram viata ne-am gandit sa venim in intampinarea ta cu mai multe momente in care este mai avantajos sa optezi pentru inchirierea unei masini. Acestea sunt atunci cand:

Nu ai masina proprie – In momentul in care doresti sa calatoresti confortabil dar si eficient este recomandat sa apelezi la inchirierea unei masini in detrimetrul mijloacelor de transport. In acest fel te bucuri de o calatorie flexibila, eficienta si confortabila, indiferent de scopul acesteia.

Masina ta nu este disponibila – In cazurile in care masina ta este la reparat poti opta pentru inchirierea unei masini si iti vei putea continua activitatile obisnuite, fara a te complica cu alte mijloace de transport.

Pleci intr-o vacanta cu avionul – Acesta este si unul dintre cele mai intalnite cazuri deoarece atunci cand doresti sa vizitezi destinatiile turistice si sa te deplasezi fara griji, este la indemana sa inchiriezi o masina. Serviciul de inchirieri auto in Cluj la aeroport reprezinta varianta ideala pentru deplasarile din vacante deoarece vei economisi o suma considerabila si in acelasi timp vei avea parte de o vacanta relaxanta.

Pleci intr-o aventura – Este cea mai buna solutie ca atunci cand alegi sa calatoresti inafara orasului sa optezi pentru o masina potrivita, care sa iti faciliteze calatoria si care sa reziste conditiilor speciale impuse de drumurile neamenajate.

Mergi la un eveniment important – Fiecare ocazie speciala are nevoie de o intrare spectaculoasa cu o masina de lux care se potriveste cu tema evenimentului. Inchirierea unui astfel de masini te va ajuta sa creezi o buna impresie si sa ai parte de o zi speciala.

Calatoresti in scopul servicului – Calatoriile de afaceri sunt obositoare si socicitante, iar deplasarea ta si a colegilor trebuie sa fie una eficenta. In aceste cazuri e indicat sa optati impreuna pentru o masina inchiriata pentru a va facilita calatoria. Daca doresti ca toti sa aiba parte de un confort ridicat poti opta pentru inchirierea unei masini cu sofer si in acest fel toti va puteti odihni sau lucra impreuna.

Ai nevoie de o masina mai mare – Inchirierea unei masini este recomandata in momentul acela in care doresti sa calatoresti alaturi de mai multe persoane si ai nevoie de o masina cu 7 locuri. Daca optezi pentru aceasta optiune te bucuri de preturi avantajoase deoarece nu mai este nevoie sa inchiriezi 2 masini.

Noi ne-am gandit la toate acestea si vrem sa ne asiguram ca atunci cand apelezi la serviciile noastre ai parte de cea mai buna experienta. De aceea iti punem la dispozitie consultanta, o mare varietate de optiuni suplimentare si livrare si predare flexibila.

« inapoi

Copyright © Caruno 2016 |  Webdesign by Softimpera
Cand apelezi la inchirierea unei masini?